Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Mineservut.fi?

Mineservut.fi on ilmainen Minecraft-palvelinlista, johon kuka tahansa voi lisätä Minecraft-palvelimensa maksutta.

Kuinka äänestän?

Etsi Minecraft-palvelin, jota haluat äänestää ja likkaa Äänestä-painiketta. Kirjoita pelinimesi (kirjainkoko merkitsee!), merkitse että et ole robotti ja äänestä!

Mikä on Votifier?

Votifier on plugin, jonka avulla palvelimien omistajat saavat tiedon, kuka äänestää palvelintasi. Lisätietoja löydät pluginin virallisilta sivuilta.

Miten lisään palvelimia?

Lisätäksesi palvelimen, sinun tulee rekisteröityä sivustolle ja vahvistaa sähköposti-osoitteesi. Kun nämä vaiheet ovat tehty, klikkaa "Lisää palvelin" sivuston navigaatiosta. Jos sinulla ei ole vielä Minecraft-palvelinta, sellaisen voi tilata esim. Speekiltä! Klikkaa sivuston navigatiosta "Tilaa palvelin".

Palvelimen lisääminen tuottaa virheen

Jos palvelimeesi ei saada yhteyttä, sitä ei voida lisätä. Varmista, että palvelimesi osoite ja portti ovat oikein (jos käytät SRV-recordia, portti on 25565). Jos tämä ei auta, avaa tukipyyntö niin autamme sinua!.

Miksi pelaajat-välilehti ei näy?

Jotta voimme näyttää pelaajalistasi, sinulla tulee olla server-query päällä ja query.port tulee olla samassa portissa, kun palvelimesi portti. Nämä asetukset löytyvät server.properties tiedostostasi palvelimellasi. Lisätietoja server.properties-tiedostosta saat täällä. Pelaajalistan ilmesyminen saattaa vaatia muutaman minuutin odottelun, jotta se tulee toimintaan.

Miksi palvelimeni on poistettu?

Mineservut.fi pidättää oikeuden poistaa palvelimesi, koska tahansa palvelinlistasta ilman erillisvaroitusta. Palvelimesi voidaan poistaa monista eri syistä, kuten epäilyttävät äänestykset, asiaton sisältö tai alhainen päälläoloaika. Jos päälläoloaikasi on 10 päivän aikana alle 25% palvelimesi poistetaan automaattisesti.

Miksi bannerini on poistettu?

Bannerit, jotka sisältävät liian räiskyviä animaatioita tai sisältävät epäkelpoa materiaalia poistetaan sivuston henkilökunnan harkinnan mukaan.

Miksi palvelimeni äänet ovat poistuneet?

Kaikki äänet resetoidaan joka kuun ensimmäinen päivä tasoittaaksemme kilpailua uusien palvelimien kanssa.

Voinko ostaa palvelimeni listan kärkeen?

Tällä hetkellä emme myy kärkipaikkoja. Harkitsemme tämän ominaisuuden käyttöönottoa tulevaisuudessa.

Minun kysymykseeni ei ole vastattu

Ota meihin yhteyttä avaamalla tukipyyntö, niin olemme avuksesi!